Heste og ponyer

Vi har hos os ca 16 ponyer og heste af mange forskellige racer. Vi har helt fra små shetlandsponyer og op til store heste af blandede racer, med forskelligt temperament. Hos os kan du låne en skøn pony/hest at ride på hvad enten du er nybegynder el du har redet i mange år, alle får hver deres hest/pony, dvs du skal ikke dele med andre.

Det er vigtigt at man har en hest/pony at ride, som man passer sammen med, derfor tager jeg gerne en snak med jer om, erfaring, højde, drøjde og naturligvis temperament, så vi allerede ved inden i kommer hvad hest/pony  i skal ride på. Som udgangspunkt har man naturligvis den samme hest/pony hele lejren, men passer man af en grund ikke sammen, så finder vi selvfølgelig en løsning på det, da et godt ophold er vigtigt.

Hos os er det vigtigt at vores skoleheste trives, derfor har de en dejlig løsdrift, med halm og fri adgang til hø og fold, der bliver fodret med kraftfoder 2 gange dagligt.

Du må også gerne medbringe egen hest/pony når du kommer på lejr, jeg har dog begrænséde bokspladser (ca 10) men der er rig mulighed for døgnfold.