Til Forældrene

Når man som forældre skal sende sit barn afsted på ridelejr første gang, er der mange ting man skal tænke på. Er det et ordentligt sted, er det søde mennesker som tager sig godt af børnene, om hestene er søde og om maden er i orden osv....

Ridelejr i Bogense, er både leg og læring med heste og ridning i centrum, hvor sikkerhed og trivsel er første prioritet, dvs ridehjelm er obligatorisk hver gang vi er med hestene, og vi anbefaler sikkerhedsvest, denne er dog ikke obligatorisk.

På ridelejren undervises du både i teori og praksis, så vigtigt er at vi sidder på hestene min 2 gange dagligt, så børnene får noget med hjem , og al ridning foregår selvfølgelig under opsyn af en voksen.

I Bogense er det altid søde og imødekommende folk der har med børnene at gøre, vi ved jo alle at der altid er nogle der kan få hjemve, el at man måske ikke lige helt selv kan sadle op og af endnu, el man måske bare trænger til at blive trøstet lidt. Vi er mehget opmærksomme på at børnene trives, og accepterer ikke at man holder hinanden ude el mobber, de er her jo for at hygge sig og holde ferie.

Børnen er aldrig overladt til sig selv, dvs der er altid voksne på stedet. Og vi gør alt hvad vi kan for at give dem alle en god, lære og oplevelsesrig lejr som overhovedet muligt. Der er plads til alle både begyndere og den mere erfarne rytter - stor som lille.

Hvis i har mulighed for det, er i selvfølgelig altid velkomne til at besøge os inden, da det kan give lidt tryghed ved både jer og jeres børn, såkan man bedre forholde sig til ansigter og stedet.

Kontakt Pernille Kjær 24605056

El i bjælken oven over, under kontakt mig